Disse prisene gjelder kun for catering.
Snitter Pr.Pers   Gryteretter Pr.Pers
       
Kalkun m.waldorfsalat  24.00 Biffstroganoff m/ris,salat og dressing, 95.00
Roastbeef m.remulade 24.00 Kylling gryte m/ris,salatog dressing. 115.00
Karbonade m.løk 24.00 Viltgryte m/ champignon og grønnsaks blanding,poteter. 175.00
Eggerøre m.røket laks 24.00 Loff og smør leveres mot tillegg på pr.pers. 15.00
Reker m.majones 24.00    
    Spekemat  
Foretter. Pr.pers    
    Et godt utvalg av spekemat anrettet på fat
som kan settes rett på buffetten / bordet.
Tilbehør,seterrømme, hjemmelaget
eggerøre og potetsalat,flatbrød,loff.og
smør er innkludert.
 
Rekecoktail 57.00  
Melon og spekeskinke 52.00 Kr.160 pr.pers
Laks og steinbitt rulade 57.00
       
Varmretter  Pr.Pers Koldtbord  
       
Oksestek m/3 sorter
Grønnsaker poteter og saus.
175.00 Helstekt okse indrefilet m/ristetchampinjong,
bacon og løk.
 
Kalvestek m/3 sorter grønnsaker
Poteter , fløtesaus og tyttebær
205.00 Spekeskinke m/honningmelon  
Reinsdyrstek 3 sorter grønnsaker
Poteter,viltsaus og tyttebær
215.00 Kalkunbryst m/waldorfsalat.  
    Røketlaks og eggerøre.  
Dessert Pr.Pers Varmrøktpepperlaks.  
    Pillede reker på salatseng.  
Hj.laget karamellpudding 48.00 Potetsalat og dressing.  
Pannakotta m/friskebær 54.00 Hjemmelaget karamellpudding  
Is m/varme bjørnebær 52.00 Brød og smør.  
       
    Varmt:  
       
    Karbonader m/løk. kr.285 pr.pers.
    Gratinertepoteter.
Dette er noen forslag har du andre ønsker ta kontakt på telefon.